BIODERMA Women’s Run– единственото в България бягане само за жени, тази

...
BIODERMA Women’s Run– единственото в България бягане само за жени, тази
Коментари Харесай

И тази година благотворително бягане само за жени в София

BIODERMA Women’s Run – единственото в България тичане единствено за дами, тази година ще се организира на 18 юли, със старт в 09:00 от НДК. Категориите са три: главното съревнование за експедитивност, класиране в категория " Мама и аз ", в което майките се състезават отборно със своите деца на възраст до 12 години (включително), и една необикновена, само че не по-малко занимателна надпревара  – конкурс за най-оригинален костюм, в който особено жури от фешън специалисти ще избере трите най-смели и екстравагантни участнички. Трасето е с дължина 3 километра по маршрута НДК – парка зад музей " Земята и хората "  – НДК. 



Организатор на събитието е Спортен клуб " Бегач ", а надпреварата е с благотворителна цел. 20% от средствата от такси за присъединяване в ще бъдат дарени на Сдружението " Деца с онкохематологични заболявани ", което поддържа от 2018 година посредством акцията " Заедно сме в учебно заведение без граници ", която дава късмет на децата, заболели от рак, да продължат образователния развой по време на лекуването си. Проектът обгръща над 100 деца в учебна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология. Лице на акцията е актрисата Ирмена Чичикова, която обичайно ще започва под номер 1 в надпреварата. 

  " Жените, които бягат постоянно са едвам 30% спрямо Европа, където те са 55%. Въпреки, че BIODERMA е марка за деца, дами и мъже, ние знаем, че дамите са главните ни клиенти. Вярваме, че всяка компания би трябвало да прави нещо потребно за обществото, по тази причина взехме решение да се отблагодарим на дамите като ги мотивираме да създадат нещо за себе си ", споделя Мира Драганова, Генерален шеф на NAOS за район Балкани, във връзка самодейността за събитието.

Победителите в трите категории на бягането ще получат артикули на BIODERMA, задоволителни за цяла година, а подгласниците на второ и трето място – артикули на марката на стойност 200 лева. Тази година има и специфична премия – двоен самолетен билет за Париж, възложен от, който ще бъде разигран в лотария с всички участници.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР